Service och underhåll av entreprenadmaskin

Vi ser till att bibehålla din maskin i gott skick och förlänger dess livslängd

Kontakta oss

Låt oss göra service på din entreprenadmaskin eller traktor

Fältmontören Skåne AB är en serviceverkstad för Ljungby hjullastare och Lännen grävlastare, men jobbar även med maskiner av andra märken som exempelvis Massey Ferguson, Fiat och Huddig. För oss är service inte bara att lösa problem eller byta ut delar. Maskinen ska fungera på bästa sätt ur alla aspekter: miljömässigt, ekonomiskt och funktionsmässigt. Som ägare av entreprenadmaskin eller hjullastare är det viktigt att följa tillverkarens angivna serviceintervaller för att upprätthålla garantierna. Har du några frågor om detta eller annat som är relaterat till service av entreprenadmaskinen, kontakta oss så hjälper vi dig.

Jour - för dig vars maskin går sönder under obekväma tider

Har din maskin fått problem och behöver repareras akut? oroa dig inte. Vi finns till för våra kunder även utanför öppettiderna just för att göra deras ägande av maskiner så smärtfritt och enkelt som möjligt. Kontakta oss på vårat journummer 0702-471 674.

Renovering av motor och drivlina

Våra mekaniker är väldigt kompetenta och erfarna. Därför kan vi även erbjuda våra kunder att renovera motorer och drivlinorna i deras maskiner. Vi har ett brett kontaktnät av olika reservdelsleverantörer, vilket innebär att vi endast jobbar med reservdelar av högsta kvalitet, så att din maskin presterar riktigt bra.

Servicebuss för reparationer

Vi vågar nog påstå att vi har ett stort kontaktnät och en omfattande erfarenhet. Våra servicebussar rullar även utanför Skånes gränser om så önskas. Vi har en liten men välutrustad verkstad som klarar det mesta, i Eslöv. Den är oftast bemannad med en mekaniker. ​Vi tillhandahåller även bilreservdelar.