Service och underhåll av entreprenadmaskiner

Vi ser till att bibehålla din maskin i gott skick och förlänger dess livslängd

Kontakta oss

Låt oss sköta servicen på din entreprenadmaskin 

Fältmontören Skåne AB är en serviceverkstad för entreprenadmaskiner såsom Ljungby hjullastare och Lännen grävlastare, men jobbar även med maskiner av andra märken som exempelvis Massey Ferguson, Fiat och Huddig. För oss är service inte bara att lösa problem eller byta ut delar. Maskinen ska fungera på bästa sätt ur alla aspekter: miljömässigt, ekonomiskt och funktionsmässigt. Som ägare av entreprenadmaskin eller hjullastare är det viktigt att följa tillverkarens angivna serviceintervaller för att upprätthålla garantierna. Har du några frågor om detta eller annat som är relaterat till service av entreprenadmaskiner, kontakta oss så hjälper vi dig.

Jour - för dig vars maskin kräver service utanför våra öppettider

Behöver din entreprenadmaskin service, problem av den art att den är i behov av akut reparation? Oroa dig inte, vi finns till för våra kunder även utanför öppettiderna för att göra ägandet av entreprenadmaskiner och service så smärtfritt och enkelt som möjligt. Kontakta oss på vårt journummer som är 0702-471 674.

motorutrymme

Renovering av motor och drivlina

Våra mekaniker är väldigt kompetenta och erfarna. Därför kan vi även erbjuda våra kunder att renovera motorer och drivlinorna i deras maskiner. Vi har ett brett kontaktnät av olika reservdelsleverantörer, vilket innebär att vi endast jobbar med reservdelar av högsta kvalitet, så att din maskin presterar riktigt bra.

Fältmontören Skåne text på buss

Servicebuss för reparationer

Vi vågar nog påstå att vi har ett stort kontaktnät och en omfattande erfarenhet. Våra servicebussar rullar även utanför Skånes gränser om så önskas. Vi har en liten men välutrustad verkstad som klarar det mesta, i Eslöv. Den är oftast bemannad med en mekaniker. ​Vi tillhandahåller även bilreservdelar.