Reparation & felsökning av entreprenadmaskiner

Fel på din entreprenadmaskin? Vi reparerar gärna din entreprenadmaskin

Kontakta oss

Traktorer, entreprenadmaskiner, hjullastare? Ja, vi reparerar allt!

Behöver du reparera din traktor, tröska, hjullastare eller någon annan typ av jordbruksmaskin eller entreprenadmaskin? Varmt välkommen till oss på Fältmontören Skåne AB! Vi löser ditt problem och ser till att din maskin rullar igen och fungerar som den ska. Vi har även ett antal servicebussar ute på vägarna som besöker våra kunder i Skåne för service och reparation, så om du har en maskin som behöver repareras på plats, ska du vända dig till oss.

En maskinverkstad med erfarenhet av flera märken

Det började med Massey Ferguson, Fiat traktorer och tröskor. Huddig auktoriserade var vi i många år varpå vi har stor erfarenhet av märket. Idag är vi auktoriserade på Ljungby hjullastare och Lännen grävlastare.

Reservdelar

Med vårt omfattande kontaktnät av leverantörer kan vi tillhandahålla professionell reservdelsförsäljning till våra kunder. Söker du en viss reservdel som du vill byta ut kan vi hjälpa dig med det. Vi har alltid en mekaniker som svarar i telefon och försöker ge dig den bästa hjälpen och vägledningen.

Servicebuss för reparationer

Vi vågar nog påstå att vi har ett stort kontaktnät och en omfattande erfarenhet. Våra servicebussar rullar även utanför Skånes gränser om så önskas. Vi har en liten men välutrustad verkstad som klarar det mesta, i Eslöv. Den är oftast bemannad med en mekaniker. ​Vi tillhandahåller även bilreservdelar.